Over ons

Infowolk is een ICT-organisatie, ontstaan uit een samenwerkingsverband van verschillende ICT-bedrijven die een grote passie delen voor technologische ontwikkelingen, in het bijzonder internet en geografie. Met meer dan tien jaar ontwikkelervaring en een rijk product- en klantportfolio, biedt infowolk software aan als dienst op internet, ook wel Software as a Service (SaaS) genoemd. In combinatie met geografische informatie systemen biedt dit uitzonderlijk veel mogelijkheden voor zowel grote als kleine organisaties.

Missie

We streven ernaar bedrijven en overheden middels eigentijdse (maatwerk) software oplossingen volledig te ondersteunen door (geografische) informatie, inzichtelijk, eenduidig en op efficiënte wijze uitwisselbaar te maken. Dit geldt zowel voor binnen de organisatie als tussen organisaties.

Visie

Meedenken met de klant, inspelen op behoeften met het oog op morgen. Dit staat centraal in ons werken. We zien continu nieuwe mogelijkheden om het werkproces van de klant te optimaliseren en de binnen- en de buitenwereld met elkaar te verbinden. Dit steeds op basis van betrouwbare en toegankelijke (geografische) informatie.


Partners

2Serve-IT
2Serve-IT is een betrouwbare partner voor systeembeheer en netwerkbeheer en levert al meer dan 12 jaar een breed scala aan ICT-oplossingen. 2Serve-IT heeft een eigen datacentrum waar wij meerdere servers in het beheer hebben van ondermeer overheidsinstellingen en bedrijven. Ook hosten wij applicaties van een aantal bedrijven in het datacentrum en ontwikkelt 2Serve-IT software op maat. 2Serve-IT is ook gespecialiseerd in computerreparaties.

 

Geoxplore
GeoXplore ontwikkelt software waarmee klanten applicaties kunnen maken voor hun eigen markt. Het GeoXplore platform laat onze klanten Geodata visualiseren en bewerken uit allerlei bronnen of het nu gaat om sensordata, social data of statische data (kaarten). Wij staan voor betrouwbare en innovatieve software die gemakkelijk toegankelijk is en die op alle apparaten kan draaien (zowel gebruik als software ontwikkeling via de webbrowser)

 

Eijkelkamp Argrisearch Equipment
Eijkelkamp Agrisearch Equipment B.V. is een internationale organisatie, die op de klantbehoefte afgestemde oplossingen biedt voor bodem- en wateronderzoek. Ontzorgen, zoals wij onze werkwijze noemen, biedt innovatieve en maatschappelijk verantwoorde producten en oplossingen. Dit combineren wij met kennisoverdracht door een eeuw aan ervaring en individuele aandacht voor onze klanten. Dit maakt Eijkelkamp dé specialist en betrouwbare partner voor oplossingen in bodem- en wateronderzoek.